مهاجرت به کانادا , مهاجرت به استرالیا , اقامت کانادا , اقامت استرالیا

مهاجرت به استرالیا - مهاجرت به کانادا - اخبار و اطلاعیه های مربوط به مهاجرت

مهاجرت به کانادا , مهاجرت به استرالیا , اقامت کانادا , اقامت استرالیا

مهاجرت به استرالیا - مهاجرت به کانادا - اخبار و اطلاعیه های مربوط به مهاجرت

چگونگی کارداشتن در سوئیس

عنوان: اقامت و زندگی کردن در سوئیس

سوئیس یک کشور دیدنی و زیباست.در کنار این زیبایی ها و کیفیت بالای زندگی در این کشور، سوئیس یک کشور فوق العاده برای کار و کسب درآمد است.اما در این کشور رقابت برای کسب شغل بسیار زیاد است و در این میان فرصت کسب شغل برای افرادی که ملیتی غیر از اتحادیه اروپا دارند کمتر است.این شرایط برای کسانی که در تخصص خود مهارت کامل دارند نیز وجود دارد.شرایط یافتن شغل در اکثر کشور های اتحادیه اروپا به این شکل است که هنگامی که شغلی آگهی می شود، اولویت اول با افراد بومی متقاضی شغل است، اگر نیرو از اقراد بومی تامین نشود،درخواست های متقاضیان از کشورهای همسایه ای که در اتحادیه اروپا هستند بررسی می شود و اگر باز نیرو تامین نشود به درخواست های مهاجرین جویای کار پرداخته می شود.

کار در سوئیس

کشور سوئیس دارای یک اقتصاد با ثبات و پایدار است.نرخ بیکاری در سوئیس در میان کشورهای پیشرفته و مدرن بسیار پایین تر است هرچند طبق اعلام دبیرخانه امور اقتصادی این کشور (SECO) در ماه مِی در سال 2014 تقریبا حدود 3 درصد از بیکاران این کشور را مهاجرین تشکیل میدهند.طبق آمار های اعلام شده شاغلین در کشور سوئیس از نظر درآمد سالیانه بالاترین سقف درآمد را در دنیا دارند.تعطیلات سالیانه در این کشور حداقل 4 هفته در سال می باشد.اگر به این موارد مزیت امنیت اجتماعی در این کشور را هم اضافه کنیم به طور قطع می توان گفت که شما در یکی از بهترین کشورهای دنیا از نظر سطح کیفی زندگی حضور دارید.اما برای رسید به این مزایا باید به دنبال شغل در این کشور باشید که باید گفت فرصت های شغلی در این کشور محدود است و رقابت برای کسب این موقعیت ها بسیار بالاست.این رقابت برای مهاجرین جویای کار بسیار سخت تر میباشد.

مشاغل موجود در سوئیس

سوئیس ممکن است که یک کشور کوچک باشد اما نیروی کار این کشور نیروی ماهری است.سوئیس یک کشور مهم صنعتی است که نیمی از درآمد حاصل از صادرات خود را از راه مواد شیمیایی، مهندسی برق و ... است که باعث شده این کشور را به یکی از مراکز مالی بزرگ در جهان تبدیل کند.شغل برای متقاضیان ماهر در زمینه مهندسی و فناوری، دارو سازی، کارهای بانکی،بیمه وجود دارد که هرکدام از شاخه ها برای جذب شرایط خاص خود را دارد.شرکت های چن ملیتی زیادی در سوئیس وجود که اکثر آنها مدیرانی انگلیسی زبان دارند، شرکتهای مانند : ستله ، نوارتیس ، زوریخ بیمه ، روشه، کردیت سوئیس، آدکو ، SWISS RE و گلنکور.بسیاری از سازمانهای بین المللی هم در ژنو قرار دارند.امکان پیدا شدن کار در سازمان هایی مانند سازمان تجارت جهانی، صلیب سرخ بین المللی نیز برای شما وجود دارد.

شفافیت در فضای کسب و کار

 تمام ایالتهای سوئیس با وضع قوانین مالیاتی و ساختار حقوقی منعطف برای جذب شرکتها با هم رقابت میکنند که در نتیجه سوئیس را به یکی از رقابتی ترین فضاهای کسب و کار در سطح جهان تبدیل کرده است. به علاوه این کشور بستری منحصر به فرد برای فعالیت شرکتهای با اندازه کوچک و متوسط (SMEs) که ارزش افزوده بالایی ایجاد میکنند، فراهم کرده است به نحوی که اکثریت شرکتهای فعال در سوئیس (99 درصد) موسساتی با اندازه کوچک و متوسطند که با کمتر از 250 نفر کارمند تمام وقت فعالیت میکنند. ساختار حقوقی راه اندازی کسب و کار جدید در سوئیس یک پروسه شفاف و ساده است که معمولا حدود 2 هفته زمان میبرد. از دیگر مزیتهای سوئیس آزادی تملک املاک توسط خارجیها و مشوقهای اقتصادی و سرمایه گذاری (مانند معافیتهای مالیاتی) است که دولت برای صنایع جدید و اشتغالزا فراهم میکند. همچنین قانون کار در سوئیس به عنوان یکی از آزادترین و منعطفترین قوانین در سطح اروپا شناخته میشود که منجر به بالاترین میزان ساعت کار در هفته و کمترین میزان اعتصاب سازمانی شده است.

ویزا و اجازه کار در سوئیس

ویزای کار در کشور سوئیس از چندین راه به متقضیان داده می شود. یکی از طرق اخذ ویزای کار سوئیس این است که فرد در کشورسوئیس یک دعوت نامه کاری از یک فرد دارای شرایط که دارای شرکت معتبردر سوئیس است دریافت نماید که فرد نیز باید شرایط مورد نیاز را داشته باشد.در صورتی که فرد دارای ویزای کار بتواند چهار سال بصورت پیوسته در سوئد کار قانونی و بصورت تمام وقت صورت دهد بعلاوه از قوانین مالیاتی کشور سوئد تبعیت کند. امکان تبدیل ویزای کار خود را به اقامت دائم سوئد را به دست می آورد.
گفتنی است که شغل مورد نظر می بایست حداقل در آمدی معادل ۱۳ هزار کرون سوئد یا تقریبا ۲۳۰۰ دلار قبل از کسر مالیات را فراهم آورد.علاقمندان به اخذ ویزای کار در سوئد قادر خواهند بود از همان بدو امور درخواست ویزای کار سوئد ، برای خانواده خود نیز بصورت ویزای همراه ، درخواستی را تسلیم سفارت کنند.

همچنین تحصیل در سوئیس در همه مقاطع برای افرادی که اجازه ی کار در سوئد را دارند و همه ی اعضای خانواده ی ایشان رایگان است و افراد بالغ خانواده ی فردی که ویزای کار سوئد را در اختیار دارند نیز حق کار تمام وقت در سوئد را دارا می باشند.اقتصاد اروپا از زمان تشکیل اتحادیه اروپا به صورت یکپارچه در آمده است وحتی قوانین کاردر کشور های این اتحادیه تقریبا مشابه است. این کشور ها،همچنین در اعطای اجازه اقامت دادن و تابعیت هم به صورت مشابه در اکثر اوقات عمل می کنند.

سوئیس یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است. سوئیس عضو شنگن نیست ولی عضو اتحادیه اروپا و انجمن تجارت آزاد اروپا (EFTA) است. در سال ۱۹۹۹میلادی سوئیس با اتحادیه اروپا قرارداد بست و عضوEFTA گردید. به موجب این قرارداد، داد و ستد بین کشورهای عضو اتحادیه با سوئیس آسان تر گشت. بانکداری در سوئیس یکی از مهم ترین بخش‌های این کشور محسوب می‌شود. شرکت‌های بیمه نیز سهم زیادی در اقتصاد سوئیس دارند. دیگر بخش مهم اقتصادی صنعت توریسم است.ژنوو و زوریخ جزء شهرهای گردشگری هستند. همچنین کوهستان‌های این کشور میزبان گردشگرانی هستند که برای ورزش‌های برفی به این کشور سفر می‌ کنند.

 

شرایط تحصیل در آلمان

عنوان: زندگی کردن در آلمان و تحصیلات در آن

دستاوردهای آلمان در زمینه علم بسیار مهم و چشمگیر بوده است به طوری که اساس اقتصاد کشور را بنا کرده است. جایزه نوبل تا سال ۲۰۱۰ به ۱۰۳ آلمانی رسیده است که پس از آمریکا و بریتانیا در رده سوم برندگان قرار دارد. دانشمندان آلمانی موفق به دریافت جوایز متعددی شده‌اند که این جوایز بیشتر در زمینهٔ پزشکی، فیزیک و شیمی هست.

در نجوم یوهانس کپلر با کشف قوانین سه گانه کپلر علم نجوم را متحول کرد.کارهای آلبرت انیشتین وماکس پلانک پایه‌گذار فیزیک کوانتوم هستند که بعدها توسط دو آلمانی دیگر به نام‌های ورنر هایزنبرگ و ماکس بورن پیشرفت کرد.

ویلهلم رونتگن داشمند برجسنه دیگر موفق به کشف اشعه ایکس شد و اولین کسی بود که جایزه نوبل فیزیک را در سال ۱۹۰۱ به دست آورد. اتو هان به عنوان پیشگام در پرتوزایی در سال ۱۹۳۸ موفق به کشف شکاف هسته‌ای کرد در حالی که رابرت کخ و فردیناند کوهن میکروبیولوژی را توسعه دادند. تعداد بیشماری از درخشانترین ریاضی دانان تاریخ در آلمان متولد شده‌اند که عبارتند از کارل فردریش گاوس، داوید هیلبرت، برنهارت ریمان ،گوتفرید لایبنیتس و فلیکس کلاین.

آلمان خانهٔ تعداد زیادی مخترعان و مهندسان بوده است مانند هانس گایگر ،کنراد تسوزه، رودولف دیزل و کارل بنز که خدمات مهمی در خودروسازی و کامپیوتر سازی داشته‌اند. ورنر فون براون موفق به ساخت اولین وی-۲ موشک بالستیک فضا پیما شد که بعدها نطریات او در ناسا برای پروژه سفر به ماه استفاده شد.

کارهای ارزشمند هاینریش هرتز کاشف تابش الکترومغناطیسی نیز از خدمات بی مانند دانشمندان آلمانی در تاریخ علم بوده است. در حال حاضر انجمن فیزیک آلمان بزرگترین انجمن فیزیک در دنیاست و مرکز پژوهش دسی که بزرگترین و پیچیده ترین شتابدهنده دنیا در زمان تاسیس خود بود در هامبورگ، آلمان قرار دارند.

با توجه به اینکه آلمان را قلب اروپا می دانند و این کشور از لحاظ موقعیت جغرافیایی و موقعیت کار و شرایط زندگی و دانشگاه های متعدد و خوب هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی ، شرایط خوبی را داراست ، همیشه مقصد مطمئنی برای کسانی که تصمیم به مهاجرت یا ادامه تحصیل گرفته اند بوده و هست. همینطور می توان در نظر گرفت که کشور آلمان همیشه شرایط را برای جذب نیروی کارامد و تحصیلکرده فراهم میکند و با توجه به صنعتی بودن کشور ، بازار کار فوق العاده ای را برای مهندسین قرار می دهد.

شرایط تحصیل در آلمان

در آلمان هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی می توان ادامه تحصیل داد و مهمترین نکته در مورد ادامه تحصیل در آلمان رایگان بودن تحصیل در اکثر دانشگاه های آلمان است . اما دانشگاه هایی هم وجود دارند که برای هر ترم 250 یا 500 یورو شهریه دریافت می کنند. برای افرادی که تصمیم به ادامه تحصیل در این کشور را دارند مهمترین گزینه می تواند زبان انگلیسی یا آلمانی باشد .

اگر می خواهید به زبان آلمانی درس بخوانید با توجه به دانشگاه انتخابی شما ، شما به سطح B1 یا B2 از زبان آلمانی طبق جدول CEF احتیاج خواهید داشت. اگر می خواهید به زبان انگلیسی در کشور آلمان ادامه تحصیل بدهید با توجه به رشته شما و دانشگاه حداقل به IELTS ACADEMIC با نمره 6.5 و یا iBT با نمره 72 احتیاج خواهید داشت . البته برای برخی از رشته ها و دانشگاه ها ارائه GRE یا GMAT نیز اجباری است. برای ارائه مدارک ، شما باید مدارک خود را قبل از مهلت تعیین شده ارسال نمایید.

آخرین فرصت ارسال مدارک برای ترم مهر ، 25 June است و برای ترم فروردین ، 25 January می باشد.
هزینه های پروسه مهاجرت دانشجویی

شما باید یک لیست هزینه برای پروسه خود در نظر بگیرید هزینه های تقریبی این لیست عبارتست از:

هزینه های ترجمه های اولیه : با نرخ فعلی حدود 100 تا 200 هزار تومان

هزینه های کلاس زبان انگلیسی : با توجه به سطح زبان فعلی شما و نمره مورد نیاز

ثبت نام آزمون IELTS یا iBT : با قیمت فعلی حدود 700 هزار تومان

کلاس زبان آلمانی باتوجه به زمان باقی مانده شما تا رفتن

ترجمه نهایی با مهر سفارت : حدود 600 هزار تومان

هزینه های مربوط به اخذ پاسپورت

هزینه های مربوط به دریافت وقت سفارت

عوارض خروج از کشور

هزینه زندگی یکسال اول : 8040 یورو
هزینه های زندگی در آلمان

با توجه به اینکه نوع زندگی هر شخص متفاوت است به بررسی شیوه زندگی متعادل دانشجویی می پردازیم.

با توجه به تعریف سبد زندگی دانشجویی در آلمان، که شامل هزینه مسکن ، هزینه خوراک ، هزینه رفت و آمد ، هزینه خرید مایحتاج می باشد شما باید مبلغ 640 یورو در ماه را در نظر بگیرید. این را هم باید در نظر داشت که این هزینه کاملا به شما و شهر مورد نظر شما بستگی دارد ،چه بسیار می توان افرادی را یافت که با هزینه ماهیانه 400 یورو و یا 800 یورو زندگی دانشجویی خود را می گذرانند.
وضعیت نرخ مالیات و بیمه در آلمان

در آلمان بیمه عمومی اجباری است و اگر سن شما زیر 30 سال باشد با بیمه دانشجویی تقریبا باید 100 یورو تا 200 یورو در سال پرداخت شود اما اگر بالای 30 سال باشید این هزینه حدود 600 یورو در سال خواهد بود.

مالیات بر درآمد در آلمان برای افراد مجرد 40 درصد درآمد سالیانه و برای افراد متاهل 25 درصد است. همینطور در صورت داشتن شغل ، 10 درصد از درامد سالانه شما به عنوان بیمه کسر خواهد شد.
کسب درآمد دانشجویی در آلمان

دوره دکتری در آلمان به صورت Job است و شما می توانید از درآمد های آن استفاده کنید. حداقل حقوق کارگر در آلمان ساعتی 8 یورو است و حداقل حقوق سالیانه برای کارگر تقریبا 30 هزار یورو می باشد و این رقم برای مهندسین حداقل سالی 40 هزار یورو می باشد.

اما وقتی شما در مقطع تحصیلی کارشناسی یا کارشناسی ارشد تحصیل می کنید مانند اکثر کشور های دنیا تنها اجازه هفته ای 20 ساعت کار دارید به شرطی که درآمد شما از ماهی 400 یورو تجاوز نکند.

پس باید این قضیه را در نظر داشته باشید که وقتی در مقطعی غیر از دکتری در حال تحصیل هستید نمی توانید همه هزینه های زندگی را خودتان به تنهایی تامین نمایید. در ضمن برای وارد شدن به جامعه آلمان و کار کردن ، تسلط به زبان آلمانی امری بدیهی و اجتناب ناپذیر است.
ویزای BLUE

با توجه به اینکه آلمان در یکسری از رشته ها به شدت دچار کمبود نیروی کار متخصص است یک شرایط بسیار ویژه و خوب برای ادامه تحصیل این افراد و ضمنا استفاده از تخصص آنها ایجاد کرده است.

شما می توانید از ابتدا درخواست ویزای Blue را بدهید یا در حین تحصیل درخواست تغییر ویزای خود از دانشجویی به Blue را ارائه دهید. این ویزا به شما این امکان را میدهد تا در حین تحصیل به صورت تمام وقت کار کنید و از مزایای درامدی آن استفاده کنید.

ارزشیابی مهارت ها در استرالیا

 عنوان: مدارس و دانشگاه های استرالیا    


برای افراد دارای ویزای تحصیلی استرالیا

1. (ارزشیابی مهارت ها):
اولین قدم برای متقاضیان اخذ اقامت نیروی کار ماهر استرالیا  (general skilled migration) انتخاب یک شغل از لیست مشاغل استرالیا ست که مطابق با تحصیلات وی باشد تا مهارت هایش مورد ارزشیابی قرار گیرد.معیار های ارزشیابی مهارت های فرد متقاضی برای هر شغل انتخابی متفاوت است و بطور کلی تکیه بر مدارک،تجربه و سوابق کاری و توانایی فرد در مهارت زبان انگلیسی دارد.لیست مشاغل استرالیا( sol) شامل 190 حرفه یا بیشتر است و اگر رشته تحصیلی شما شامل مشاغل موجود در این لیست گردد می توانید برای ویزای این ویزای بطور مستقیم  درخواست ارائه کنید.

کسانی که رشته تحصیلی شان شامل لیست مشاغل ( sol) نمی گردد می توانند از طریق لیست مشاغل اسپانسری استرالیا     consolidated sponsored occupations list (csol) اقدام نمایند. لیست مشاغل(csol) شامل بیش از 600 حرفه می گردد که از طرف کارفرمایان در ایالت های مختلف استرالیا پیشنهاد می شود.به هر حال اگر رشته شما شامل لیست مشاغل ( sol) نمی گردد برای اقدام به یک اسپانسر ایالتی یا کارفرما نیاز خواهید داشت.

2. skillselect چیست و چگونه باید از این مرحله گذشت؟
تمام متقاضیان اخذ اقامت دائم و موقت استرالیا  برای پذیرش باید از مرحله skillselect عبور نمایند.از طریق این برنامه متقاضیان به بیان علاقه مندی خود ((eoi به درخواست خود پرداخته و پس از پذیرش از طرف دولت استرالیا برای او دعوتنامه ای ارسال می شود تا بتواند درخواست اقامت خود را ارائه دهد.قبل از ارسال فرم skillselect توصیه می شود تا مرحله ارزشیابی مهارت ها و تست مهارت زبان انگلیسی را گذرانده باشید تا مهم ترین معیار های ارائه درخواست بعد از دریافت دعوت نامه را داشته باشید. دپارتمان مهاجرت به استرالیا بر طبق عملیاتی اتوماتیک هر دوهفته یکبار برای کسانی امتیاز بیشتری دارند دعوت نامه ارسال می نماید.برای دریافت دعوتنامه باید مجموع امتیازات شما به عدد 60 برسد.

3 . graduate temporary visas (ویزای موقت فارغ التحصیلان) :
ویزای موقت فارغ اتحصیلان به شما اجازه می دهد بعد از اتمام تحصیلات خود در کشور استرالیا به مدت 18 ماه دیگر یا بیشتر برای کار و زندگی بمانید.

دو نوع ویزا برای فارغ التحصیلان وجود دارد:

graduate work :این ویزا 18 ماهه است و لازمه آن این است که رشته تحصیلی فرد متقاضی در لیست مشاغل ( sol) وجود داشته باشد.

 post study work:این نوع ویزا دو نوع دو ساله برای کسانی که می خواهند تحصیلات خود را در مقطع لیسانس و چهارساله برای کسانی که می خواهند تحصیلات خود را در مقطع دکترا به اتمام برسند دارد.اما این ویزا به متقاضیانی تعلق خواهد گرفت که اولین بار برای ویزا تحصیلی خود در تاریخ 5 نوامبر 2011 یا بعد از درخواست داده باشند.

برای کسب هر یک از این ویزاها فرد باید بمدت دوسال تحصیلات آکادمیک  خود را در کشور استرالیا گذرانده باشد و مدرک آیلتس 6 یا بیشتر در هر چهار مهارت داشته باشد.با داشتن هر نوع از ویزاهای فارغ التحصیلی فرد حق این را دارد تا بطور تمام وقت کار کرده و تحصیل کند.

داشتن این ویزا برای دانشجویان بین المللی بسیار مفید است زیرا:

- زمان بیشتری دارند تا تحصیل کنند،سابقه کاری بدست آورند و مهارت های خود را در زبان انگلیسی بهبود بخشند.

- فرصت بهتری خواهند داشت تا از طرف یک کارفرما برای کار اسپانسری دریافت کنند.

- فرصت این را خواهند داشت تا به ایالت های مختلف استرالیا سفر کنند تا بتوانند از طریق ویزاهای ایالتی ( state nominaton) استرالیا برای اخذ اقامت دائم اقدام کنند.

- بعد از اتمام تحصیلات خود می توانند از bridging visa استفاده نمایند تا راحت تر به ویزا (general skilled migration) و اقامت دائم استرالیا دست یابند.

 

4. get nominated by a state (معرفی شدن از طرف یکی از ایالت ها):
ویزای( state nominaton) مزایا بسیاری برای دانشجویان بین المللی خواهد داشت ،بدلیل:

-کسب امتیاز بیشتر:10 امتیاز اسپانسری برای زندگی در منطقه شهری و 5 امتیاز اسپانسری برای زندگی در استرالیا و مناطق دیگر.

-لیست مشاغل با تعداد بیشتر:دانشجویان می توانند حرفه خود را از لیست مشاغل (csol) انتخاب کنند که به نسبت لیست مشاغل ( sol) تعداد بیشتری دارد.

-اولیت در skillselect : دانشجویان بجای اینکه منتظر دریافت دعوت نامه خودکار دولتی شوند خیلی زود تر می توانند دعوتنامه ایالتی را بدست آورند.

english language ability. 5 (توانایی در مهارت زبان):
برای ارائه درخواست  تمام ویزاهای (general skilled migration) به توانایی در مهارت زبان انگلیسی با حداقل نمره 6 یا بیشتر نیاز است.

یکی از راه های بدست آوردن ویزای اقامت دائم استرالیا داشتن مهارت در زبان انگلیسی بیشتر از حداقل مهارت برای کسب امتیاز لازم است.بعبارتی دیگر اگر موفق به دریافت نمره آیلتس 7 گردید امتیاز 10  و با نمره آیلتس 8 امتیاز 20 را کسب خواهید کرد .دانشجویانی که برای مدتی در استرالیا زندگی کرده اند و توانایی خود را در مهارت زبان افزایش داده اند راحت تر می توانند به بیشترین امتیاز در مهارت زبان دست یابند.

6. work experience points (امتیاز سابقه کار):
برای کسب اقامت دائم استرالیا 20 امتیاز برای داشتن سابقه کار متقاضی در نظر گرفته شده است.سوابق کاری خارج از استرالیا و داخل کشور استرالیا هر دو محاسبه خواهد شد.

برای اینکه سوابق کاری شما محاسبه شود باید دارای شرایط زیر باشد:

- تنها سوابق کاری در نظر گرفته می شود که مرتبط با رشته تحصیلی شما باشد.

- سوابق کاری شما بعد از اتمام تحصیلاتتان در آن رشته محایبه می شود.سابقه کار در حال تحصیل در کشور استرالیا به حساب نمی آید مگر اینکه بطور مثال تحصیلات خود را در کشور خودتان در یک مقطع به پایان رسانده باشید ودر حین  ادامه تحصیل در استرالیا کار کنید.

-در حین تحصیل تنها 20 ساعت کار در هفته شما از کل ساعات تحصیل محاسبه می گردد.

-اگر هر یک از شرایط ویزای خود را نقض کنید سوابق کاریتان در نظر گرفته نخواهد شد.

7. study in australia (تحصیل در استرالیا):
داشتن مدارک زیر می تواند به شما در کسب اقامت دائم استرالیا کمک نماید:

- دو سال تحصیلات آکادمیک در استرالیا :اگر دو سال تحصیلات خود را در استرالیا بگذرانید 5 امتیاز دریافت نموده و واجد شرایط دریافت ویزای موقت فارغ التحصیلی می گردید.

-کسب صلاحیت های لازم: برای اخذ اقامت استرالیا از طریق انتخاب یکی از مشاغل موجود در لیست ( sol) نیاز به ارزشیابی مهارت داشته و در پایان دو سال تحصیل و با کسب ویزای فارغ التحصیلی  و کار در این کشور شرایط را برای خود آسان تر می نمایید.

- سال حرفه ای:سال حرفه ای در اختیار دانشجویان رشته های حسابداری،مهندسی و فنآوری اطلاعات قرار خواد گرفت.بعبارتی دیگر بعد از اتمام دوره اصلی تحصیلات خود با داشتن ویزای فارغالتحصیلی در یک دوره آموزشی حرفه ای به همراه کار شرکت می کنند که برای آنها 5 امتیاز اضافی به ارمغان می آورد.

-تحصیلات منطقه ای:دانشجویانی که دو سال تحصیلات آکادمیک خود را در یکی از مناطق استرالیا مثلا نورس تریتوری بگذرانند نه تنها 5 امتیاز بیشتر دریافت کرده بلکه راحت تر می توانند برای ویزای معرفی ایالتی ( state nominaton) اقدام نمایند.

 

8. employer sponsors (حمایت کارفرما):
بسیاری از دانشجویان برای کسب اقامت دائم استرالیا از ویزای اسپانسری کارفرما استفاده می کنند که ارزشیابی مهارت ندارد و لیست مشاغل (csol)   گسترده تری دارد.

انواع ویزاهای اسپانسری عبارتند از:

- ویزای موقت 457 :

این ویزا 4 ساله است و فرد  متقاضی باید مدرک آیلتس با نمره حداقل 5 و حداقل درآمد  $53,900 داشته باشد.کارفرمایان برای اسپانسر شدن باید قادر باشند نیاز های مالی و آموزشی کارجو را برآوردن نمایند.

-  employer nomination scheme) (ویزای معرفی کارفرما)
این ویزا دائم است و بیشتر دارندگان ویزای 457 بعد از اتمام دو سال کار موفق به دریافت آن می گردند.همچنین  فرد بعد از ارزشیابی مدارک و ارائه سه سال سابقه کاری مرتبط می تواند مستقیما برای این ویزا درخواست ارائه نماید.

9.  regional skilled migration scheme) (مهاجرت منطقه ای):
برای داشتن این ویزا که دائمی است نیاز به پیشنهاد کاری از سوی کارفرما می باشد و دانشجویان بدون ارزشیابی مدرک و داشتن ویزای 457 می توانند بطور مستقیم  برای این ویزا درخواست ارائه نمایند. 

10.  get your bridging visa right (دریافت بریجینگ ویزا بدرستی):
این ویزا برای دانشجویان کمی چالش بر انگیز است و یک اشتباه به معنای حضور غیر قانونی دارنده در خاک استرالیا می باشد.

مهم ترین نکات در مورد این ویزا چیست:

- دریافت دعوتنامه و داشتن مجوز برای درخواست ویزای (general skilled migration) به معنای دریافت کردن ویزای بریجینگ نمی باشد.

- بسیاری از دانشجویان زمان کافی ندارند تا قبل از پایان اعتبار ویزای دانشجویی خود برای ویزای فارغ التحصیلی،اقامت دائم و یا هر ویزای دیگری درخواست دهند و آنها می توانند از این نوع ویزا استفاده نمایند.

-با داشتن ویزای بریجینگ می توانید به خارج از کشور سفر داشته باشید و باید قبل از سفر برای دریافت آن اقدام نمایید و این مستلزم پرداخت هزینه و توضیح دلیل سفر شما می باشد.

-دانشجویان با داشتن بریجینگ ویزا در حالی که منتظر نتایج درخواست ویزای  (general skilled migration) هستند حق کار بصورت تمام وقت را دارند .
 
11. keep up to date (بروز بودن):
قوانین مهاجرت استرالیا بطور مداوم در حال تغییر است و فرد متقاضی باید از طریق سایت های مهاجرت و دولتی استرالیا و یا از طریق افراد آگاه در این زمینه از آخرین تغییرات مطلع گردند تا بتوانند بهترین و صحیح ترین راه را انتخاب نمایند.


همه چیز در مورد هند

عنوان: همه چیز در مورد هند

اقتصاد

اقتصاد هند چهارمین اقتصاد بزرگ جهان است. هند برخلاف رکود اقتصادی جهانی با رشد اقتصادی متوسط بالاتر از ۸ درصد طی چند سال گذشته به یک قدرت اقتصادی تبدیل شده‌است. این میزان رشد نزدیک به رشد اقتصادی کشور همسایه آن چین است. طبق سنجشی که در مورد برابری قدرت خرید صورت گرفته، اقتصاد هند با داشتن تولید ناخالص داخلی ۶۱۱/۳ تریلیون دلار، در مقام چهارم را دارد. با این وجود میلیون‌ها نفر هنوز در فقر شدید زندگی می‌کنند و درآمد سرانه ۷۲۰ دلار آمریکا برابر با ۳۶۵ پوند در سال است. مشکلات زیربنایی نیز در هند ادامه دارد.

 

اگرچه هنوز بیش از ۳۴٪ جمعیت هند کمتر از یک دلار آمریکا در روز درآمد دارند (رتبه ۲۲ دنیا) و حدود ۸۰٪ مردم با کمتر از دو دلار در روز زندگی می‌کنند، (رتبه ۱۶دنیا) و بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در زیر خط فقر زندگی می‌کنند، اما پیشرفت‌های اقتصادی عظیم این کشور در چند سال اخیر رشد اقتصادی هند را به رقم ۸٪ رسانده و کارشناسان پیش بینی می‌کنند، در سال‌های اینده هند به رشد اقتصادی ۱۰٪ در سال نیز دست خواهد یافت.

اگر روزی نام هند فقر و تنگدستی را به یاد می‌آورد، اکنون پیشرفت‌های اقتصادی و رنسانس علمی این کشور توجه همگان را به خود جلب کرده‌است. مدت‌هاست که سرمایه‌گذاری‌های عظیم خارجی در این کشور امری عادی به شمار می‌آید و فروش کالاهای هندی در بازارهای جهان به شدت افزایش یافته‌است.

کارشناسان سرآغاز پیشرفت‌های اقتصادی هند را سال ۱۹۹۱ می‌دانند. در این سال مانموهان سینگ وزیر دارایی وقت هند، برنامه‌هایی را برای خروج کشور از اقتصاد دستوری به تصویب رساند و به تدریج به‌اجرا درآورد. از آن زمان به‌ بعد کم کم قوانین مالیاتیِ دست و پاگیر لغو شدند، قوانین صادرات و واردات کشور تعدیل شدند، امکان سرمایه‌گذاری خارجی به وجود آمد و امنیت سرمایه‌های داخلی تامین شد. مانموهان سینگ اکنون نخست وزیر هند است و توسعهٔ طرح‌هایی را که خود آغاز کرده ادامه می‌دهد. تحلیل‌گران اقتصادی پیش‌بینی می‌کنند هند تا سال ۲۰۲۰ میلادی پس از آمریکا و چین سومین کشور صنعتی جهان باشد و درامد سرانه کشور به ۵۰۰۰ دلار یعنی دوبرابر میزان فعلی برسد.

چین بزرگترین شریک تجاری هند است.

تجارت خارجی و سرمایه‌گذاری

هند با اقتصادی بزرگ و نیروی انسانی انبوه، یکی از بهترین و مطلوبترین مقصدها برای سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی محسوب می‌شود. هند در فناوری اطلاعات و دیگر حوزه‌ها از قبیل قطعات خودکار، مواد شیمیایی، پوشاک، داروسازی و جواهرات توان بالایی دارد.

هند همیشه یکی از منابع و استعدادها برای سرمایه‌گذاران جهانی بوده‌است. پیش‌از این سیاست های خشک مربوط به‌سرمایه‌گذاری مستقیم این کشور، مانع بزرگی در این زمینه محسوب می‌شد. اما در مارس ۲۰۰۵، دولت با اصلاح و تعدیل قوانین مربوطه، سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی تا حد ۱۰۰٪ را در تجارت و اقتصاد مجاز اعلام کرد. در نتیجه یک سری اصلاحات اقتصادی مثبت و خوش‌بینانه که به منظور حذف نظارت دولت از اقتصاد و سرمایه‌گذاری خارجی انجام گرفته، هند را به یکی از کشورهای پیشرو در منطقه آسیا-اقیانوسیه تبدیل کرده‌است که با سرعت بالا در حال رشد و پیشروی است.

انرژی

در حال حاضر گرانی قیمت نفت با توجه به ذخایر اندک نفتی و نیاز روزافزون کشور در حال توسعه هند به‌انرژی، مهم‌ترین تهدید علیه اقتصاد این کشور به‌حساب می‌آید. هندیها برای رفع این مشکل به دنبال تولید انرژی اتمی با کمک ایالات متحده هستند.

هند اگرچه در سال ۱۹۷۴ اولین بمب اتمی خود را آزمایش کرد و در سالهای اخیر قدرت هسته‌ای خود را تا حد قابل ملاحظه‌ای افزایش داده اما هنوز به تکنولوژی ساخت نیروگاه هسته‌ای دست نیافته‌است.

ایجاد خط لوله و خرید گاز از کشورهای خاورمیانه مانند ایران و قطر از دیگر برنامه‌های این کشور است. هندی‌ها همچنین سابقه‌ای طولانی و موفقیت‌آمیز در استفاده از انرژی‌های نو مانند زیست‌گاز (تولید گاز از زباله) دارند.

کشاورزی

هند پس از چین دومین کشور دنیا از نظر ارزش تولیدات کشاورزی است. ارزش محصولات کشاورزی این کشور در سال ۲۰۰۵ بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار برآورد شده‌است.

هند با تولید ۹۷۹٬۰۰۰ تن چای دومین تولیدکننده چای دنیا و چهارمین صادرکننده این محصول پس از کنیا، سریلانکا و چین است. محصول اصلی کشاورزان هندی مانند دیگر کشورهای شرق آسیا برنج است واین کشور پس از چین دومین تولیدکننده برنج دنیاست. فائو در سال ۲۰۰۴ میزان تولید برنج هند را ۱۲۴ میلیون تن برآورد کرده بود. هند همچنین رتبه اول دنیا در تولید موز، ارزن، کنف و بادام زمینی و رتبه دوم در تولید ذرت، نیشکر و شاهدانه را داراست.

وجود صدها میلیون راس گاو در هند این کشور را اولین مسکن این حیوان در دنیا ساخته‌است. اگرچه دین هندو خوردن گوشت گاو را ممنوع کرده و اکثر مسلمانان و دیگر ادیان در این کشور هم از خوردن بیش ازحد گوشت آن خودداری می‌کنند، اما از شیر آن‌ها استفاده زیادی می‌شود.در مطالب بعدی راجع به تحصیل در هندوستان مطلب می گذاریم.

رفتن به تعدادی محدود کشور ها بدون اخذ ویزا

عنوان: سفر به 10 کشور دیدنی بدون ویزا

یکی از مشکلات برای سفر به کشور های دیگر مسیر سخت اخذ ویزا و یا حتی طولانی شدن زمان برای گرفتن ویزا و یا اجازه ورود به کشور مقصد می باشد.البته در برخی از کشورهای که مناسبات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ... خوب و مثبتی دارند این مسیر برداشته شده است.یعنی می توانید بدون اخذ ویزا و یا گرفتن اقامت به این کشورها سفر کنید.برخی از کشور های نیز هستند که با سفر به آنها می توانید اعتبار بیشتری برای پاسپرت خود کسب کنید تا در هنگام مسافرت به برخی کشورها که سختگیری بیشتری برای ورود دارند، برای شما به عنوان یک امتیاز مثبت محسوب شود.در زیر لیست تعدادی از کشورهای که با پاسپورت ایران بدون اخذ ویزا می توان به آنها وارد شد آورده ایم که می توانید بدون نگرانی در مورد مسیر طولانی و سخت اخذ ویزا برخی کشورها، به راحتی به این کشورها وارد شده و از طبیعت زیبای آنها لذت ببرید و برای خودتان بهترین خاطرات را ثبت کنید.

 

1-نپال

کشوری که بین طبیعت گردان و کوهنوردان از محبوبیت خاصی برخوردار است و بسیاری از ایرانی ها آرزوی دیدن آن را دارند. طبیعت بکر و فرهنگ خاص این منطقه را در هیچ نقطه ای از کره زمین نمی توانید پیدا کنید.

نحوه گرفتن ویزا : در هنگام رسیدن به فرودگاه مقصد

مدت زمان ویزا : حداقل ۱۵ و حداکثر ۱۵۰ روز

2-نیکاراگوئه

حالا که در نزدیکی کارائیب هستیم کشوری دیگر را معرفی می کنیم که به دلیل نزدیکی به دریا طبیعتی زیبا دارد. نیکاراگوئه که از همسایگان کاستاریکا است، از جاذبه های طبیعی زیادی برخوردار است.

نحوه گرفتن ویزا : در هنگام رسیدن به فرودگاه مقصد

مدت زمان ویزا : حداکثر ۹۰ روز

3-موزامبیک

اگر در عکس ها دیده اید که انسان ها در کنار وال ها شنا می کنند و همیشه با خود گفته اید که آیا روزی می رسد که شما خودتان را جای آن شخص بگذارید، بله می شود و رفتن به مکانی که بتوانید این کار را انجام دهید ویزا برای ورود به کشور نیز لازم نمی باشد. سواحل زیبا و هوای خوب شما را در این کشور حیرت زده می کند.

نحوه گرفتن ویزا : در هنگام رسیدن به فرودگاه مقصد

مدت زمان ویزا : حداکثر ۳۰ روز

4-لائوس

یکی از کشور هایی که به دلیل داشتن بناهای تاریخی و سنتی مخصوص خود، به جاذبه ای برای عکاسان تبدیل شده است. اهالی این منطقه بسیار میهمان نواز هستند و غذا هایی که در این کشور می توانید پیدا کنید شما را حیرت زده می کنند. اگر به دنبال یک برنامه کوله پشتی گردی به کشوری تاریخی و زیبا هستید، این یکی از پیشنهاد های خوب به شماست. این کشور در شمال کامبوج و شرق تایلند قرار دارد.

نحوه گرفتن ویزا : در هنگام رسیدن به فرودگاه مقصد

مدت زمان ویزا : حداقل ۱۵ روز

5- کنیا

برای دیدن زندگی سنتی و حیات وحش می توانید به کنیا سفر کنید. شاید به نظر بیاید که این کشور از امکانات کمی برای توریست ها برخوردار است ولی اینطور نیست. امکانات لازم برای حمل و نقل و اقامت در این کشور فراهم شده است و تورهای طبیعت گردی بسیاری هستند که می توانید به کمک آنها از میان خشن ترین و وحشی ترین حیوانات جهان عبور کنید.

نحوه گرفتن ویزا : در هنگام رسیدن به فرودگاه مقصد

مدت زمان ویزا : حداکثر ۹۰ روز

6- مالدیو

کشوری است که از ۱۱۹۲ جزیره تشکیل شده که تعداد کمی از آنها مسکونی هستند. این کشور در اقیانوس هند قرار دارد و سادگی گرفتن ویزا برای بازید از این کشور یکی از بهترین فرصت ها برای سفر به یک کشور آرام و دیدنی را برای ایرانی ها فراهم کرده. بازار های محلی، هزینه کم هتل ها و رفت و آمد و طبیعتی دست نخورده و بکر دلایلی است که توریست ها آنجا را انتخاب می کنند.

نحوه گرفتن ویزا : در هنگام رسیدن به فرودگاه مقصد

مدت زمان ویزا : ۳۰ روز

7- بولیوی

کشوری در آمریکا جنوبی در نزدیکی پرو و برزیل است. یکی از کشور هایی که در دل خشکی های منطقه توانسته توریست های بسیاری را به خود جذب کند.

نحوه گرفتن ویزا : در هنگام رسیدن به فرودگاه مقصد

مدت زمان ویزا : حداقل ۱۵ و حداکثر ۳۰ روز

8- هائیتی

کشوری در دریای کارائیب که جمعیت زیادی ندارد ولی به خاطر طبیعت بکر و مکان های هیجان انگیز محلی آن، می توانید سفر به آنجا را در لیست بهترین سفر های شما قرار دهد. اگر به زبان فرانسوی تسلط دارید می توانید با خیال راحت به این کشور بروید چون زبان دومشان فرانسوی است.

نحوه گرفتن ویزا : در هنگام رسیدن به فرودگاه مقصد

مدت زمان ویزا : حداکثر ۹۰ روز

9- ونزوئلا

یکی از شمالی ترین کشور های آمریکای جنوبی که به دلیل داشتن روابط سیاسی خوب با ایران متقاضیان زیادی برای مهاجرت به این کشور پیدا شده است. مکان های توریستی بسیاری در این کشور وجود دارد و از جاذبه های طبیعی می شود به بلند ترین آبشار دنیا، آبشار فرشته ها اشاره کرد.

نحوه گرفتن ویزا : در هنگام رسیدن به فرودگاه مقصد

مدت زمان ویزا : حداکثر ۱۵ روز

10- توگو

برای یک سفر کوتاه و پر از آرامش توگو می تواند مقصد مناسبی باشد. توگو یکی از کشور های غرب آفریقا است که در همسایگی غنا قرار دارد.

نحوه گرفتن ویزا : در هنگام رسیدن به فرودگاه مقصد

مدت زمان ویزا : ۷ روز