مهاجرت به کانادا , مهاجرت به استرالیا , اقامت کانادا , اقامت استرالیا

مهاجرت به استرالیا - مهاجرت به کانادا - اخبار و اطلاعیه های مربوط به مهاجرت

مهاجرت به کانادا , مهاجرت به استرالیا , اقامت کانادا , اقامت استرالیا

مهاجرت به استرالیا - مهاجرت به کانادا - اخبار و اطلاعیه های مربوط به مهاجرت

عنوان:راه های گرفتن اخذ ویزا و اقامت در مالزی

عنوان:انواع ویزا و اقامت مالزی

مسائل مرتبط با مهاجرت گاهی پیچیده به نظر می رسد به ویژه، زمانیکه شما به اندازه کافی از قوانین و شرایط کشوری که قصد اقامت در آن را دارید ، اطلاع ندارید.

با مطالعه دقیق قوانین کشور مالزی می بینیم که حکومت مالزی از دیگر کشور ها مستثنی نیست. این کشور درمحل تقاطع بین شرق و غرب واقع شده است و همیشه با آغوش گرم به افراد خارجی خوش آمد می گوید و مالزی اخیراً بخاطر مهاجرت جمعیت فراوانی از هندی ها و چینی ها دارای یک ملیت چند نژادی شده است.

 

مالزی همواره پذیرایی تعداد زیادی از افراد خارجی هستند اما دولت مالزی همیشه مراقب است که این افزایش مهاجران بر روی میزان توازن جمعیت آنها تاثیر نداشته باشد. به همین علت مهاجرت به مالزی زیاد آسان نیست.

علاوه بر این اگر شرکتی نتواند برای درخواست شما موافقت بگیرد دوباره از سر گیری یک تقاضا سختتر می شود.

برای افراد خارجی که جز شهروندان مالایی نیستند اجازه ای تحت عنوان (EP) صادر می شود که می توانند در مالزی اقامت کنند البته این اجازه صادر شده جدا از هرگونه درخواست برای ویزا کار و یا اهداف دیگر می باشد.

اجازه ورود: Entry Permit
(EP) یک مجوز که برای افراد خارجی که جزء شهروندان مالایی محسوب نمی شوند، جهت اقامت در مالزی صادر می شود. این مجوز فقط برای اقامت صادر می شود و افراد متقاضی نمی توانند از این ویزا برای هر نوع استخدام و یا اهداف دیگر استفاده کنند.

1- ویزا ورودی یکنفره: SINGLE ENTRY VISA

این ویزا برای اتباع خارجی که جهت بازدید از مالزی وارد این کشور می شوند، صادر می شود و معمولاً اعتبار این ویزا دو هفته پس از صدور می باشد.

۲- ویزا بازدید(توریستی – گردشگری): Visit Pass (Social or Tourist)

این ویزا برای کسانی صادر می شود که فقط برای هدف گردشگری وارد مالزی می شوند. کسانی که از طریق این ویزا اجازه ورود به مالزی را دریافت می کنند حق استخدام یا کارهای تخصصی و یا بازرگانی را ندارند.

۳- ویزا ترانزیت (عبوری): Transit Visa

ویزای ترانزیت تنها مخصوص افرادی است که به قصد وارد شدن به کشوری دیگر تنها قصد عبور از مالزی را دارند که این افراد اجازه ترک کردن فرودگاه را نداشته و سفرشان را به مقصد بعدی از فرودگاه مالزی ادامه می دهند .

۴- ویزا کار و تجارت: Visit Pass (Business)

این ویزا تنها تحت شرایط زیر صادر می شود:

صاحبان و نمایندگان شرکتها که جهت اهداف خاص مربوط به شرکت: جلسات ، سمینارها ، بازرسی (بازدید) از شرکت و.. وارد مالزی می شوند.

سرمایه داران و یا بازرگانان که به خاطر موقعیتهای کاری و یا سرمایه گذاری وارد مالزی می شوند.

نمایندگان شرکتهای خارجی که جهت معرفی کالاهایشان جهت تولید در کشور مالزی وارد مالزی می شوند.

مالکین خارجی که به منظور معامله، فروش و یا اجاره دارائیهایشان وارد مالزی می شوند.

گزارشگران خارجی از نمایندگی های رسانه های گروهی که جهت پوشش سمینارها و یا حوادث دیگر در مالزی و یا شرکت در مسابقات ورزشی وارد مالزی می شوند.

توجه: از این ویزا به منظور استخدام و یا نظارت به نصب ماشین آلات جدید و یا ساخت کارخانه نمی توان استفاده کرد.

۵- ویزای ورودی چندگانه: MULTIPLE ENTRY VISA

این ویزا برای اتباع خارجی که برای کار و یا کارهای مربوط به دولت وارد مالزی می شوند صادر می شود. اعتبار این ویزا سه ماه تا ۱۲ ماه از تاریخ صدور آن می باشد. شهروندان هندی و یا مردم جمهوری چین که به منظور اهداف اجتماعی وارد مالزی می شوند، دارای شرایط گرفتن ویزای ورودی چندگانه هستند. اعتبار ویزا ورودی چندگانه به مدت یکسال است.

چندی بعد در خصوص شرایط گرفتن ویزای ورودی چندگانه جهت مهاجرت به سنگاپور در همین سایت  توضیح داده می شود.

شرایط گرفتن ویزای ورودی چندگانه:

متقاضیان می بایست ثابت کنند که در آمد کافی برای ماندن در مالزی را دارند. تورهای گروهی که بلیط رفت و برگشت دارند واجد شرایط برای گرفتن این ویزا نیستند.

۶- ویزای کار موقتی Temporary Employment Pass(work visa)

این ویزا برای افرادی که برای انجام شغلی موقت وارد مالزی می شوند صادر می شود.

کارگران خارجی نیمه ماهر و غیر متخصص

کارگران و کارمندان معمولی

۷- ویزای کار: Employment Pass

این ویزا برای خارجیانی صادر می شوند که به مدت دو سال با یکی از شرکتهای مالزی قرارداد بسته اند .

۸- ویزای اشتغال (ویزا حرفه ای) Employment Pass(Professional Visa)

این ویزا برای افراد خارجی متخصص ( ویزای حرفه ای _مدت طولانی) صادر می شود. مدت اعتبار این ویزا حداقل ۲ سال پس از صدور آن است .

۹- ویزا کار: Business Visa

این ویزا برای افراد خارجی که برای استخدام و بستن قراردادهای نیمه وقت با هر نوع نمایندگی در مالزی وارد این کشور می شوند صادر می شود. مدت اعتبار این ویزا نمی تواند بیشتر از ۱۲ ماه باشد.

۱۰- ویزای همراه : Dependent’s Pass

این ویزا برای همسر و فرزندان هر فرد خارجی که ویزای اشتغال دارد صادر می شود. درخواست برای این ویزا می تواند همزمان با گرفتن ویزای کار و یا پس از گرفتن ویزای اشتغال صورت گیرد. همچنین برای همسر و فرزندان هر فرد خارجی که با یک ویزای visit pass وارد کشور شده اند.

11-ویزای دانشجویی: Student’s Pass(VISA)

این ویزا برای هر فرد خارجی که برای ادامه تحصیل در هر موسسه آموزشی مورد تائید مالزی پذیرفته شده است صادر می شود.

۱2- ویزای همسر: Spouse Programme

در کشوری مثل تایلند اخذ ویزا برای مهاجرت به تایلند و زندگی در این کشور نیز تقریبا به این صورت می باشد که در کشور مالزی می باشد.

این ویزا برای کسانی که در مالزی مشغول به کار هستند و با یک شهروند مالزی ازدواج کرده اند، صادر می شود.

مقررات ویزا:
هر خارجی برای ورود به مالزی باید ویزا داشته باشد. و برای درخواست خود باید به سفارت مالزی در کشور خود مراجعه کرده و برای ورود به مالزی ویزا تهیه کند.

یک ویزا، یک تائیدیه (امضا) بر روی پاسپورت یا مدارک دیگر سفر است که مشخص کننده درخواست اتباع خارجی برای ورود به مالزی است و نشان دهنده آن است که با تقاضای آنها موافقت شده است. ویزای موافقت شده هیچ تضمینی برای ورود به کشور مالزی نیست و تصمیم نهایی از طریق اداره مهاجرت در لحظه ورود گرفته می شود.

هزینه صدور ویزا:
برای درخواست ویزا ورودی انفرادی و چند گانه هزینه یکسان در حدود ۱۰ دلار می باشد. به جز پاسپورت هندوستان که در برخی موارد هزینه پاسپورت ورودی چندگانه در حدود ۲۰ دلار است.

مدت اعتبار ویزا:
طول مدت مجاز اقامت، در هنگام صدور ویزا در آن درج می گردد و بستگی به تشخیص صادر کننده، مدت اعتبار بین یک تا دو ماه و یا بیشتر ارائه می گردد.

شرایط لازم برای صدور ویزا:
اعتبار پاسپورت:
کسانی که قصد ورود به مالزی را دارند باید یک پاسپورت و یا مدرک سفر معتبر با حداقل اعتبار شش ماه اعتبار به همراه داشته باشند.

برخی از کشورها برای بازدید کاری و اجتماعی( گردشگری) نیاز به ویزا ندارند.

شهروندان آمریکایی برای دیدن مالزی و انجام کارهای ا جتماعی و شغلی و آموزشی نیاز به گرفتن ویزا ندارند ولی اگر برای کار به مالزی سفر می کنند باید ویزا داشته باشند.

برای اقامت کمتر از یک ماه برای کشورهای آسیایی به جز Mianmar هیچ ویزایی مورد نیاز نیست. اما برای اقامت بیش از یک ماه بجز کشور سنگاپور و Brunei گرفتن ویزا الزامی است.

برای کشور اسرائیل در هر شرایط و مدت زمان برای اقامت، گرفتن ویزا الزامی است و علاوه بر آن باید از وزارت امنیت بین المللی نیز اجازه ورود گرفته شود.

اجازه کار:
کسانی که در مالزی به دنبال کار هستند، باید مجوز دریافت کنند . این مجوز معمولا برای کارگران بوسیله کارفرما انجام می شود . کارگران به همراه خانواده هایشان می توانند بوسیله ویزای اجتماعی(گردشگری) که اداره مهاجرت مالزی هنگام ورود صادر می کند وارد مالزی شوند.

بلیط سفر برگشت معتبر و داشتن پول کافی:
یک خارجی در هنگام ورود به مالزی باید مدرکی مبنی بر داشتن توانایی مالی برای ماندن در مالزی به همراه یک بلیط برگشت به مقصد دیگر به همراه داشته باشد.

اشخاص ممنوع شده:
هر تبعه خارجی که در بخش ۸ قانون مهاجرت ۱۹۵۹/۶۳ رده بندی شود اجازه ورود به مالزی را ندارد حتی اگر دارای پاسپورت ویا مدارک سفر معتبر و یا بلیط برگشت و پول کافی باشد.

کامل کردن کارت ورود و خروج:
یک تبعه خارجی در هنگام ورود باید کارت ورود و خروج(Imm.26) را کامل کند، که این کارت قابل دسترس در هر نقطه ورود در اداره نمایندگی مالزی و آژانسهای مسافرتی است.

یک تبعه خارجی باید پاسپورتش را به همرا کارت ورود و خروج به اداره مهاجرت نشان دهد و از تأیید مدارک سفر و پاسپورتش قبل از ترک اداره مهاجرت اطمینان حاصل نماید.

بجز درخواست ورود برای بازدیدهای شغلی و یا گردشگری ، تقاضا مربوط به انواع ویزا تا قبل از رسیدن به مالزی باید انجام شده باشد و در مالزی تنها ضمانت گردد در این صورت ضامن ها مسئول حفاظت و برگشت اتباع خارجی از مالزی در مواقع مورد نیاز می باشند

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.